Taivaalta Kajahtaa!

Ryhmä Hau. Meidän kolmevuotiaan suosikki – aina vaan. Kaja on pennuista kaikkein ihanin, vaikka välillä taitaa olla vaikea valita, kun kaikki ovat niin mainioita.

Tyttönen toivoi kolmevuotissyntymäpäivilleen tyttömäistä kakkua, jossa olisi vaniljaa ja mansikoita. Ryhmä Hau-juhlat alkoivat rakentua mukavasti kirkkaiden värien ja pentujen ympärille. Kakkuun halusin valita sankarin lempivärejä ja sen ihanimman pennun – lentävän ja reippaan Kajan.

Kakun pohjina on suklaa- ja vaniljakakkua, täytteeksi tein kermaisen pehmeää mansikka -punaherukkamoussea sekä suklaaganachea. Kakku on kuorrutettu sokerikreemillä ja Satin Ice-massalla. Koristeet olen tehnyt kukkamassan ja Satin Ice:n sekoituksesta.

Ensi vuodeksi on jo toivottu uutta Ryhmä Hau-kakkua, mutta useammalla pennulla… Ja vahtitornilla 🙂 Saapa nähdä, pienen mieli ehtii onneksi muuttua vielä monta kertaa! Ja jos ei muutu, kyllä pentuja on niin mukava tehdä, että varmasti teeman uusintakin onnistuu.

Mikä pennuista koristaisi sinun kakkuasi?


Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s